Gynaecologische Oncologie

Ontdek meer over  gynaecologische oncologie
Terug naar overzicht
Zit je met een vraag? Neem contact op!
Ga naar de contactpagina

Gynaecologische Oncologie

Gynaecologische Oncologie

Op de dienst gynaecologische oncologie wordt u behandeld voor verdachte of  kwaadaardige gezwellen van de vrouwelijke geslachtsorganen, zijnde de baarmoeder, baarmoederhals, eierstokken, eileiders, vagina of schaamlippen.

Dit kan gevonden worden naar aanleiding van screening / bevolkingsonderzoek of omdat u klachten heeft. Op de volgende pagina’s willen wij u meer informatie geven omtrent deze aandoeningen en de mogelijke behandelingen die wij binnen AZ Turnhout kunnen aanbieden.

Als patiënte staat u hierbij centraal daar elke vrouw uniek is en geen enkele kanker dezelfde is. Een geïndividualiseerde en persoonlijke aanpak is dan ook belangrijk. Uw dossier wordt multidisciplinair besproken op onze wekelijkse oncologie vergadering en dit gebeurt samen met oncologen, radiotherapeuten, anatomo-pathologen, radiologen, nucleairisten, abdominaal chirurgen, urologen, psychologen en sociaal verpleegkundigen.

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de laatste internationale richtlijnen en innovatieve technieken. In de volgende pagina’s kan u hierover een kort overzicht terug vinden. Indien uw vragen niet beantwoord zijn na het lezen van deze website aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Ontdek meer over Gynaecologische Oncologie